EM-Powergirls

Het structurele programma vanuit ons expertisecentrum bestaande uit wekelijkse zaalvoetbaltrainingen, themabijeenkomsten, individuele coaching en meer. Door diverse leiderschapsprojecten en de juiste begeleiding zetten we jonge meiden en vrouwen weer in hun kracht.  

Sportstimulering

Werken aan een gezonde leefstijl voor jongeren van 8 tot 27 jaar – in een veilige en vertrouwde omgeving met gelijkgestemden. Dit doen we  door een brede scala aan (zaal)voetbal, sportevents en bootcamps. 

Individuele Coaching

Één-op-één coaching op diverse leefgebieden. Het vergroten van het zelfvertrouwen en de ontwikkeling van eigen kracht staan hierbij centraal. Wij fungeren hierin als voorportaal voor de jeugdhulpverlening. 

Dagbesteding

Voor jongeren met een lichamelijk- of geestelijke beperking of voor wie zich heeft te houden aan een maatregel van de reclassering vanuit justitieel kader bieden wij ook dagbesteding aan. 

Onderaannemerschap jeugd

Met ruim 15 jaar ervaring als jeugdprofessional weet founder Saloua el Mazouni zich als een spin in het web te bewegen binnen het werkveld. Risico- en criminele jongeren (Top1000), LVB-problematieken en meidenproblematiek behoren tot haar expertise. Neem voor meer informatie contact op met Saloua door te mailen naar saloua@elmazouni.com 

Peer-to-Peer traject

Vanuit onze expertise beschikken wij over de mogelijkheid om jongeren op te leiden tot representatieve sportcoaches en -trainers voor themabijeenkomsten. Jongeren worden hierin ieder in hun kracht gezet ten behoeve van hun persoonlijke ontwikkeling en het maatschappelijk belang. Het peer-to-peer traject resulteert in een groeiende community waarbij de sociale cohesie in de wijk wordt vergroot. 

MEER INFORMATIE?

Bent u een professional en wilt u gebruik maken van ons aanbod? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! 

ACTIVITEITEN 2024