fbpx

Indoor Soccer Ladies Tournament

Indoor Soccer Ladies Tournament

Op 26 februari was het weer tijd voor een groots toernooi! Voor onze meidengroep (8-13) jaar organiseerden we het Indoor Soccer Girls Tournament. Een toernooi dat we twee tot drie keer per jaar organiseren voor onze groepen
Het toernooi is een mooi moment om het effect te meten van de wekelijkse trainingen. Daarnaast is het een goed moment om met álle groepen (Osdorp, Slotervaart en Geuzenveld) bijeen te komen.
Met ruim 35 meiden hebben we tijdens deze middag gevoetbald, gelachen en vooral genoten. De winnaars van het toernooi hebben natuurlijk gave prijzen naar huis mee mogen nemen. El Mazouni Coaching & Sportbegeleiding was echter niet de enige die tijdens het toernooi prijzen heeft uitgedeeld.. Onze gast Koen van der Leeden heeft namelijk ook prijzen uitgedeeld. Dank aan alle coaches die dit evenement mede mogelijk hebben gemaakt. Alsook dank aan de ouders die hun dochters vanaf de zijlijn kwamen supporten. Trots op het succesvolle toernooi dat we met alle meiden hebben kunnen neerzetten!
De after movie bekijk je hier!
Delen: