Foto 1000 X 510 4 1

WAT DOEN WE?

El Mazouni Coaching en Sportbegeleiding ondersteunt en begeleidt jongeren van 8 tot 27 jaar op diverse leefgebieden. Door middel van verschillende projecten gaan we eenzaamheid, stress, overgewicht en een laag zelfbeeld tegen. Dit doen we in een veilige en vertrouwde omgeving met gelijkgestemden en professionals. Onze unieke aanpak in coaching zorgt ervoor dat jongeren sociaal geactiveerd, weerbaarder worden en vooral belangrijk is dat onzichtbare en geïsoleerde jongeren een stem en gezicht krijgen.

HOE DOEN WE HET?

Wij onderscheiden ons van andere welzijnsorganisaties door de persoonlijke aanpak en door de sterke aanwezigheid van sport. Wij geloven dat sport een bindende factor is waardoor jongeren sneller doorstromen naar andere programma’s waar kwetsbaardere problematieken worden uitgediept. In de praktijk vertaalt dit zich naar jongeren die vanuit de voetbaltrainingen doorstromen naar onze themabijeenkomsten en in indien nodig individuele coaching. Tijdens deze programma’s ontwikkelen wij o.a. de ruimte voor onze coaches om de juiste deelnemers door te laten stromen naar hulpverleningsinstanties voor verdere begeleiding.

Foto 1000 X 510 5 1
Foto 1000 X 510 6

WAAROM DOEN WE HET?

In onze rol als jeugdprofessionals geloven wij dat onze jongeren het recht hebben op een gezonde, veilige toekomst. Een toekomst waarin ze kunnen werken aan het worden van de beste versie van zichzelf en hun volledig potentieel kunnen benutten. Wij halen onze voldoening uit de jongeren die wij zien opbloeien tot sterke, krachtige en bewuste individuen. Dezelfde jongeren ontwikkelen zich tevens vaak tot volwaardige coaches middels ons peer-to-peer traject. Een vicieuze cirkel van positieve (zelf)ontwikkeling.

ONS TEAM

Ons team bestaat uit jeugdprofessionals, (sport)pedagogen, sportinstructeurs maar ook uit ervaringsdeskundigen. Dit zijn veelal jonge dames die zich op zeer jonge leeftijd hebben aangesloten bij El Mazouni Coaching & Sportbegeleiding en een snelle groei hebben doorgemaakt middels ons peer-to-peer traject. 
Banner2 Team

WIL JE MEER WETEN?

Wil je meer weten over onze organisatie?