fbpx

Em-Power Ladies Event – 04/07/2022

Em-Power Ladies Event – 04/07/2022

Op 4 juli 2022 hebben we het Em-Power Ladies event gehost. Een jaarlijks terugkerend evenement waar we het hele jaar naartoe werken. Het event staat in het teken van groei, kracht en het verleggen van grenzen.

In een uitverkochte zaal zijn jonge meiden, dames en vrouwen bijeengekomen voor een inspirerend event. Tijdens het event hebben we gelachen, gedanst en genoten van een 3-gangen diner. Daarnaast hebben meerdere meiden gave prijzen gewonnen waaronder (motor)rijlessen, lash-sets, hoofddoeken en gave cadeaubonnen. Een special act van Magic Nape, een PowerTalk van business coach, Naima Amda Resultmentor konden niet ontbreken. Alsook de aanwezigheid van oud-cliënten die de nieuwe generatie van El Mazouni kwamen supporten. 

Het Em-Power Ladies Event is het resultaat van het volledige programma dat wij vanuit El Mazouni Coaching & Sportbegeleiding aanbieden. Doordat we de dames in hun kracht zetten, vaardigheden verder ontwikkelen en de juiste kansen in de praktijk toereiken kunnen we samen en graduele groei realiseren. Gedurende het schooljaar werken we tijdens onze themabijeenkomsten, voetbaltrainingen en andere activiteiten aan behendigheden die de meiden nodig hebben om op eigen kracht een grootschalig evenement neer te zetten. Naast dat ze hier het zelfvertrouwen ontwikkelen om het heft in eigen handen te nemen ontwikkelen de meiden ook competenties die ze in het dagelijks leven en in het werkveld goed kunnen gebruiken.

Dank gaat uit naar alle peer coaches, het team en de trainers die alles op alles hebben gezet om dit event tot een succesvolle avond te maken. En natuurlijk enorm grote dank aan alle sponsoren die op hun manier een steentje hebben bijgedragen. Zonder jullie was dit succes niet mogelijk geweest.

Delen: